Volumekortingen

Ruime voorraad

Webinars

Webinars_DVP_Health_and_Beauty_2_

Wil je graag meer te weten komen over onze producten en/of opleidingen?

Al onze webinars kan je bekijken wanneer het jou uitkomt en bovendien zijn ze volledig gratis!

HFL Laboratories

Webinar_HFL_Laboratories_1_

Dé musthave voor jouw praktijk! Kom alles te weten over de HFL Laboratories producten en welke voordelen ze kunnen bieden in jouw praktijk. Maak kennis met de Fungi Check en leer hoe je verschillende voetproblemen kan oplossen.

WandelWol

Webinar_WandelWol

WandelWol verzacht blaren en voorkomt blaarvorming. Druk-ontlastend en spaart teennagels en voeten. Kom tijdens het webinar alles te weten over WandelWol en waarom jij dit in jouw pedicure praktijk moet aanbieden!

Permsal Magnesium

Webinar_Permsal

Magnesium stuurt de gehele stofwisseling mee aan en oefent invloed uit op je belangrijkste lichaamsfuncties. Magnesium is een geweldige aanwinst voor je praktijk, kom er alles over te weten tijdens dit webinar.

Duribland

Webinar_Duribland_1

Met Duribland ervaar je een heel nieuwe behandeling voor het verwijderen van eelt. Door zijn werking wordt het eelt week gemaakt zodat dit efficiënt verwijderd kan worden door middel van wrijving met een spatel. Tijdens deze webinar krijg je meer info over Duribland waaronder de aandachtspunten, werkende stoffen en de juiste toepassingsmethode.

Opleiding Voetreflexologie

voetreflexologie_2__1

Één voet bevat meer dan 7.000 zenuwuiteinden. Deze zenuwen lopen via je benen omhoog en maken verbinding met andere zenuwen in je lichaam. Je voeten zijn in feite een spiegel voor je hele lichaam. Tijdens deze webinar kom je alles te weten over onze opleiding voetreflexologie en waarom dit een meerwaarde is om aan te bieden in jouw praktijk.

Opleiding diabetes

diabetes_5_

Door de groei van het aantal klanten met diabetes is het voor de pedicuren vaak belangrijk om zich hierin te specialiseren, als gespecialiseerde pedicure speel je immers een belangrijke rol in de preventie, signalisering en advisering bij diabetes patiënten. Kom tijdens dit webinar meer te weten over de opleiding Diabetes en waarom jouw rol als pedicure belangrijk is.

Opleiding Wondzorg

wondozrg

Stel je jezelf vaak vragen of twijfel je vaak of je wel het juiste doet bij een wonde? Als pedicure wordt je hier regelmatig mee geconfronteerd. Tijdens de opleiding wondzorg wordt je wegwijs gemaakt in de verschillende wonden, basis wondverzorging, verbanden en nog zoveel meer ... . Bekijk de webinar en kom alles te weten over deze praktijkgerichte opleiding.

Opleiding Reuma

reuma

Reuma is een verzamelnaam voor een honderdtal acute en chronische aandoeningen die ons bewegingsstelsel en bijbehorende bindweefsel aantasten. Vaak ervaren deze mensen problemen aan hun voeten en is hier extra aandacht aan besteden zeker niet overbodig. Bekijk het webinar en ontdek waarom deze opleiding voor jou een meerwaarde kan zijn.