Volumekortingen

Ruime voorraad

Webinars

Webinars_DVP_Health_and_Beauty_2_

Wil je graag meer te weten komen over onze producten en/of opleidingen?

Al onze webinars kan je bekijken wanneer het jou uitkomt en bovendien zijn ze volledig gratis!

HFL Laboratories

Webinar_HFL_Laboratories_1_

Dé musthave voor jouw praktijk! Kom alles te weten over de HFL Laboratories producten en welke voordelen ze kunnen bieden in jouw praktijk. Maak kennis met de Fungi Check en leer hoe je verschillende voetproblemen kan oplossen.

WandelWol

Webinar_WandelWol

WandelWol verzacht blaren en voorkomt blaarvorming. Druk-ontlastend en spaart teennagels en voeten. Kom tijdens het webinar alles te weten over WandelWol en waarom jij dit in jouw pedicure praktijk moet aanbieden!

Permsal Magnesium

Webinar_Permsal

Magnesium stuurt de gehele stofwisseling mee aan en oefent invloed uit op je belangrijkste lichaamsfuncties. Magnesium is een geweldige aanwinst voor je praktijk, kom er alles over te weten tijdens dit webinar.

Duribland

Webinar_Duribland_1

Met Duribland ervaar je een heel nieuwe behandeling voor het verwijderen van eelt. Door zijn werking wordt het eelt week gemaakt zodat dit efficiënt verwijderd kan worden door middel van wrijving met een spatel. Tijdens deze webinar krijg je meer info over Duribland waaronder de aandachtspunten, werkende stoffen en de juiste toepassingsmethode.

Opleiding Voetreflexologie

voetreflexologie_2__1

Één voet bevat meer dan 7.000 zenuwuiteinden. Deze zenuwen lopen via je benen omhoog en maken verbinding met andere zenuwen in je lichaam. Je voeten zijn in feite een spiegel voor je hele lichaam. Tijdens deze webinar kom je alles te weten over onze opleiding voetreflexologie en waarom dit een meerwaarde is om aan te bieden in jouw praktijk.

Specialisatie opleidingen

specialisatie_opleidingen

Door jezelf regelmatig bij te scholen blijf je op de hoogte van de nieuwste technieken en oplossingen bij verschillende voetproblemen. Zo kan je jouw klanten de beste service blijven bieden met de nieuwste behandelingen.
Net daarom hebben wij een uitgebreid aanbod van 12 specialisatie opleidingen op maat van de gespecialiseerde pedicure!