Volumekortingen

Ruime voorraad

Magnesium SportOlie

Het magnesium in Magnesium Sportolie wordt extra snel en voor 100% opgenomen door je huid en op pijnlijke plekken. Dit in tegenstelling tot magnesium die je oraal inneemt: dan wordt het mineraal slechts voor een deeltje opgenomen via de spijsvertering. Bovendien is Magnesium Sportolie pijnstillend en ontstekingsremmend.

DVP Health & Beauty raadt dit product in het bijzonder aan

  • tegen spierkrampen en gewrichtspijnen
  • tegen reuma en artrose

Spierkrampen en gewrichtspijnen voorkomen & behandelen

De sportolie is lokaal heilzaam om pijn en spierkramp te behandelen of juist om pijn en krampen te voorkomen.

Bij normaal gebruik breng je Magnesium Sportolie bij voorkeur aan voor én na het sporten. Laat de massage-olie dan goed inwerken. Een regelmatige behandeling helpt pijn en krampen voorkomen, houdt het magnesium in je lichaam op peil en helpt je beter te ontspannen.

Sporters met pijnlijke spieren of gewrichten brengen Magnesium Sportolie lokaal aan op de huid ter hoogte van de pijnlijke gewrichten en/of de krampen in spieren en benen.

Voor het sporten zelf zorgt de Magnesium Sportolie alvast voor extra kracht en bevordert het de bloeddoorstroming. Heb je al lichte klachten op bepaalde plekken voor het sporten, masseer deze dan extra goed en tijdig in voor de verzachtende en pijnstillende werking. Maar opgepast voor blessures: wordt de pijn erger, stop dan onmiddellijk.

Na een intensieve inspanning zorgt Magnesium Sportolie voor een snelle ontzuring van de spiercellen. Dat draagt er uiteraard toe bij dat de spieren dan snel weer soepel worden en zich vlotter ontspannen.

Behandeling van reuma en artrose

De ontzurende en verzachtende eigenschappen maken Magnesium Sportolie bij uitstek geschikt voor de behandeling van reuma en artrose.

Het team van DVP Health and Beauty weet uit ervaring dat Magnesium Sportolie zonder meer uitstekende resultaten geeft bij mensen met reumatische klachten en artrose. Niet zelden merken ze al na een paar behandelingen een enorme verbetering van hun aandoeningen.

Een van de belangrijkste verschillen tussen de gewone Magnesium Olie en de Magnesium Sportolie is dat aan de Magnesium Sportolie 3% DMSO (Dimethylsulfoxide) toegevoegd is. Dit zorgt voor een ontstekingsremmende en pijnstillende werking.

Bovendien wordt de Magnesium Sportolie sneller door de huidcellen opgenomen en dringt dit product dieper door in de huid. Reeds na 5 minuten voel je hoe de spieren zich ontspannen en ervaar je de verzachtende en heilzaam rustgevende werking van Magnesium Sportolie.

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
noun_Shipping_1541531

Snelle levering

Gemiddeld is je bestelling binnen 24u in huis.

Group

14 dagen retourrecht

Je geniet 14 dagen bedenktijd vanaf de levering.

noun_payment_card_3377151

Veilig betalen

Elke betaling verloopt steeds over een beveiligde verbinding.