Volumekortingen

Ruime voorraad

Freestoestellen pedicure

Onze uitgebreide selectie van freestoestellen is speciaal samengesteld om te voldoen aan de unieke behoeften van pedicures en voetverzorgingsprofessionals, waardoor je moeiteloos kunt werken aan diverse behandelingen met precisie en comfort.

Onze freestoestellen zijn zorgvuldig geselecteerd uit de meest gerenommeerde merken in de branche, en we streven ernaar om alleen producten van topkwaliteit aan te bieden die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en betrouwbaarheid. Of je nu eelt wilt verwijderen, nagels wilt vijlen of andere voetverzorgingsbehandelingen wilt uitvoeren, wij hebben het perfecte freestoestel voor jouw salon of praktijk.

Dankzij geavanceerde technologieën en ergonomische ontwerpen bieden onze freestoestellen maximale controle, precisie en comfort, waardoor je efficiënter kunt werken en tegelijkertijd een superieure ervaring aan je klanten kunt bieden. Met functies zoals variabele snelheidsregeling, verschillende opzetstukken en stille werking, kun je met vertrouwen werken aan elke behandeling en de beste resultaten behalen.

Bij DVP Health and Beauty staan we niet alleen bekend om onze hoogwaardige producten, maar ook om onze toewijding aan klantenservice en ondersteuning. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste freestoestel voor jouw specifieke behoeften en om eventuele vragen te beantwoorden, zodat je met vertrouwen kunt investeren in de juiste apparatuur voor jouw praktijk.

Bovendien heb je de mogelijkheid om het toestel dat aansluit bij jouw noden aan te kopen via leasing!

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
noun_Shipping_1541531

Snelle levering

Gemiddeld is je bestelling binnen 24u in huis.

Group

14 dagen retourrecht

Je geniet 14 dagen bedenktijd vanaf de levering.

noun_payment_card_3377151

Veilig betalen

Elke betaling verloopt steeds over een beveiligde verbinding.