Volumekortingen

Ruime voorraad

FungiCheck

HFL Fungicheck - Stel met zekerheid vast of het schimmelnagels zijn!

Wat is HFL Fungicheck?

HFL Fungicheck is een nieuwe, revolutionaire methode om op een zeer eenvoudige en snelle wijze te testen of je klant last heeft van schimmelnagels. Inderdaad, snel en simpel, zonder langdurige en kostelijke laboratoriumonderzoeken! Je kan ’m uiteraard ook toepassen als zelftest of je schimmelnagels hebt!

De HFL Fungicheck is geheel nieuw ontwikkeld. Het is een unieke immunochromatografische testkit die je als professional in je eigen praktijk gebruikt op slecht een paar minuten om te weten of je klant besmet is met dermatofyten. Zo kan je een beter aangepast behandelplan opstellen.

De HFL Fungicheck is heel specifiek gericht naar het opsporen van Onychomycosis (Tinea unguiium, of nagelmycose, schimmelinfectie van de nagels, schimmelnagels) in de nagels. Dankzij deze doelgerichtheid biedt de test een zéér hoge graad van zekerheid en is de foutmarge vrijwel nihil.

 

Hoe moet ik HFL Fungicheck gebruiken?

Het verdient aanbeveling de test te laten uitvoeren door iemand die enige ervaring heeft met dergelijke onderzoeken en/of steriele handelingen. De eigenlijke test is zeer eenvoudig. Met deze testkit en een monster van 1 mg van de verdachte nagel heb je binnen de tien minuten uitsluitsel of de nagel in kwestie al of niet besmet is.

De HFL Fungicheck testkit bevat uiteraard alles wat nodig is om de test uit te voeren en de nodige controlesystemen zijn ingebouwd zodat je je ervan kunt vergewissen dat de test correct is uitgevoerd.

De HFL Fungicheck test op volgende schimmels:

Penicillium griseofulvum, Paecilomyces lilacinus, E. Spinifera, Hortaea werneckii, E. Dermatitidis (G form), M. flavorosea, Malbranchea circinata, M. Canis, Microsporum gypseum,  Fusarium solani, Epidermophyton Floccosum, Exophiala dermatitidis (M-Y form), A. Terreus, A. Niger, T. violaceum, Neosartorya fischeri, T. Rubrum, A. Fumigatus, T. tonsurans, Aspergillus flavus, T. verrucosum, Veronaea botryosa, Trichophyton mentagrophytes.

Bekijk hier onze uitgebreide video en kom alles te weten over de voordelen en het gebruik van de HFL Fungicheck!

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
noun_Shipping_1541531

Snelle levering

Gemiddeld is je bestelling binnen 24u in huis.

Group

14 dagen retourrecht

Je geniet 14 dagen bedenktijd vanaf de levering.

noun_payment_card_3377151

Veilig betalen

Elke betaling verloopt steeds over een beveiligde verbinding.