Volumekortingen

Ruime voorraad

HFL laboratories

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van voetverzorging en lichaamsverzorging. Dankzij jarenlang onderzoek, innovatie en praktijkervaring konden de laboratoria van HFL een lijn doeltreffende producten ontwikkelen voor

 • dagelijkse algemene verzorging en voor
 • De gerichte aanpak van problemen met huid, gezicht, nagels en voeten

Wil jij ook graag jouw lichaam en voeten goed verzorgen? Of zit je eerder met een aandoening waar je snel iets tegen wil doen,?

Wij antwoorden op al je vragen met de effectieve HFL-producten voor beide doelen: lichaamsverzorging in al zijn facetten aan de ene kant, en de strijd tegen huid- en nagelproblemen zoals schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis aan de andere kant.

De producten van HFL Laboratories zijn sinds 2005 op de markt verkrijgbaar. Ze zijn allemaal dermatologisch getest en geschikt voor kinderen en diabetici.

De verzorgingsproducten ondersteunen een behandeling door een professional. Producten van HFL Laboratories zijn uitsluitend te koop bij professionele gebruikers zoals pedicures, fysiotherapeuten en schoonheidsspecialisten.

Innovatie vanaf dag 1

Na een jarenlange praktijkervaring groeide het idee om een effectieve antimycosespray of antischimmelspray te ontwikkelen. Maar anti-schimmelmiddelen waren er toen al zoveel op de markt, dat het nog niet simpel zou zijn om iets compleet nieuws én beter te maken...

HFL Laboratories gooide het roer echter helemaal om. In plaats van klassieke schimmelwerende bestanddelen die allergische reacties kunnen uitlokken, maakte men gebruik van een compleet nieuwe werkende stof voor de nieuwe antischimmelspray. Het ging om de stof die men in de voedingsmiddelenindustrie bij in flessen, bokalen en kannen doet voor het hergebruik, om ze schimmelvrij te maken en houden. Maar het gebruik van dit onschadelijke goedje in de HFL Solution Spray voor voetverzorging was helemaal nieuw en zeer innovatief. Het leverde dan ook een eerste Europees patent op. Je herkent het nu nog altijd aan de ‘1’ op het etiket!

Sedertdien heeft HFL Laboratories de weg van innovatie consequent verder bewandeld. De Nederlandse producent bleef/blijft nieuwe producten voor voet- en lichaamsverzorging ontwikkelen.

HFL België wordt verzorgd door DVP Health and Beauty.

Categorieën

84 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hair & Care
  Shampoo met geïntigreerde conditioner voor de gevoelige hoofdhuid
  Waardering:
  100%
  € 12,95 € 10,70

84 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
noun_Shipping_1541531

Snelle levering

Gemiddeld is je bestelling binnen 24u in huis.

Group

14 dagen retourrecht

Je geniet 14 dagen bedenktijd vanaf de levering.

noun_payment_card_3377151

Veilig betalen

Elke betaling verloopt steeds over een beveiligde verbinding.