Volumekortingen

Ruime voorraad

Dadi' Oil & Lotion

Dadi Oil voor de dagelijkse verzorging van nagels en nagelriemen en het verzachtende Dadi Lotion voor de huid zijn twee verschillende productlijnen die vlot door huid en nagels worden opgenomen, vochtregulerend werken maar helemaal niet vettig zijn, dankzij hun basis van puur organische oliën. Het zijn dan ook de best gekende items van Famous Names Products en bij DVP Health and Beauty raden we ze warm aan, voor professionals én voor de dagelijkse gebruikers, voor vrouwen én mannen. Omwille van de volgende redenen.

De inhoud

Elk van deze lijnen werkt op haar eigen manier, maar de basis ruik en voel je wanneer je tube of flacon opent: pure natuur die je nagels voedt of die het vochtgehalte van je huid reguleert.
Die effecten danken we voor beide productlijnen aan de royale dosis heilzame olijfolie van de eerste persing, jojoba-olie en avocado-olie. Dit zijn gecertificeerde oliën: ze zijn afkomstig van hoogwaardige, eerlijke teelt ter plaatse, zonder artificiële of schadelijke toevoegingen.

Extra zuivere olijfolie van de eerste persing (of extra vierge) verrast je misschien een beetje als ingrediënt, maar het bevat squaleen. Dat stofje heeft een natuurlijke verzachtende werking en komt overvloedig voor in gezonde huid en nagels. Extra zuivere olijfolie bevat verder oleocanthal, met een natuurlijke ontstekingsremmende en anti-oxiderende werking.

Avocado-olie bevat op zijn beurt hoge gehaltes aan vitamine A en D en ook lecithine, een essentieel bestanddeel van iedere lichaamscel dat onder andere voorkomt in de celmembranen. Dat geeft een extra vochtinbrengende werking.

Jojoba-olie van de jojobastruik vervolledigt dit heilzame trio doordat het de overige oliën goed helpt doordringen in huid, nagels en nagelriemen.

De combinatie van deze drie top oliën werkt beschermend, hydraterend en verzachtend voor nagels, nagelriemen en huid.
Verder zijn beide productlijnen, Dadi Oil en Dadi Lotion, verrijkt met natuurlijke vitamine E voor zijn krachtige anti-oxidantwerking. Daardoor wordt de natuurlijke veroudering van de huid tegengegaan en blijven nagels en nagelriemen soepel en goed gevoed.
Ten slotte zorgt een mengsel van maar liefst 21 essentiële oliën voor een aangenaam, fris en natuurlijk aroma, dat lekker maar neutraal is van geur. Het bevat onder meer citrus, vanille, limoen, bergamot, rozemarijn limoengras en lavendel! Dat maakt dat zowel Dadi Oil als Dadi Lotion van werking én geur prima geschikt zijn voor mannen en vrouwen. Want geef toe, de nagels en huid van mijnheer zien er ook niet altijd top uit.

De makers

Famous Names LLC is opgericht in 2010 door Linda Nordstrom en Jim Nordstrom, die allebei hun hele professionele leven - 35 jaar ondertussen - actief zijn in de professionele schoonheidsindustrie. Het bedrijf is opgericht vanuit de filosofie om alleen top nagelverzorgende producten uit te brengen, exclusief voor de professionals. Dadi’ Oil® en Luxury Dadi’™ Lotion zijn er daar twee van, waar we bij DVP Health en Beauty zoals gezegd heel erg achter staan, en die we bovendien aanbieden voor iedereen.
Een product krijgt van Jim en Linda enkel het logo van Famous Names Products wanneer het voor hun het beste is! Jim is één van de co-oprichters van Creative Nail Design (CND), dat ze al in 1979 hebben opgestart en dat is uitgegroeid tot een grote speler, gekend voor zijn klantvriendelijke aanpak. Linda begon 35 jaar geleden met een eigen nagelsalon en heeft er ook in lesgegeven. Beiden kennen veel van verzorging en samen zijn ze begonnen aan het verhaal van Famous Names Products.

Dadi’Oil Displays

Beide Dadi topproducten bieden we aan voor particulieren en professionals. Voor de professionele gebruikers, nagelstylistes en schoonheidsspecialisten zijn er eveneens displays beschikbaar.

Categorieën

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
noun_Shipping_1541531

Snelle levering

Gemiddeld is je bestelling binnen 24u in huis.

Group

14 dagen retourrecht

Je geniet 14 dagen bedenktijd vanaf de levering.

noun_payment_card_3377151

Veilig betalen

Elke betaling verloopt steeds over een beveiligde verbinding.