Volumekortingen

Ruime voorraad

Opleidingen van DVP Health and Beauty


Vanuit de praktijk, voor de praktijk!

De opleidingen die we geven komen voort uit de dagelijkse praktijk van verzorging van voeten, nagels en huid. Onze ervaring gaat vele jaren terug, maar is vandaag zeker actueel en geüpdatet, zo bevestigen vele cursisten ons keer op keer. Wij willen deze ervaring delen, ook omdat we de nood eraan elke dag vaststellen.

Onze cursisten verwerven op een aangenaam leerrijke manier tal van nieuwe competenties. Ze versterken bovendien hun eigen deskundigheid dankzij de ruime praktijkervaring van onze docenten.

De interactieve lessenreeksen zijn niet opgevat als éénrichtingsverkeer, integendeel. Zelfs het theoretisch gedeelte wordt meteen vanuit praktische voorbeelden bekeken. Cursisten hebben altijd de gelegenheid om hun persoonlijke casussen voor te leggen. Belangrijk hierbij is dat de aangeleerde vakbekwaamheid via de praktijk op een dusdanig niveau te brengen, dat het ook de klanten van onze cursisten tevreden stelt. Uiteraard dienen klachten waarvoor onze cursisten geen antwoord vinden, doorverwezen te worden naar een arts of podoloog.

KMO Portefeuille.


DVP Health and Beauty is een geregistreerde dienstverlener(DV.0244942) van de vlaamse overheid in het kader van de KMO-portefeuille. Hierdoor kan jij als onderneming of zelfstandige (afhankelijk van de grootte van jouw bedrijf) een subsidie van 30 of 40% van de kosten van de opleiding aanvragen.
BTW bedragen en overige kosten dient u rechtstreeks aan het DVP Health and Beauty te voldoen.
Je kan je aanvraag via de website www.kmo-portefeuille.be indienen. Voor vragen kan je terrecht op het gratis nummer 1700 of via e-mail kmo-portefeuille@vlaanderen.be

Bij elke opleiding staat er vermeld wanneer er gebruik gemaakt kan worden van de KMO portefeuille.


Categorieën

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
praktijkgericht

Voor de praktijk, vanuit de praktijk

Onze opleidingen zijn samengesteld vanuit de praktijk

KMO_portefeuille

Dienstverlener KMO portefeuille

30% korting via de KMO portefeuille mogelijk

docenten_2_

Praktijk ervaren docenten

Theoretisch en praktisch sterk onderbouwd