Volumekortingen

Ruime voorraad

Magnesium Olie

Magnesium olie is vlot en handig in het gebruik, terwijl het product gemakkelijk aan te brengen is. Je kan Magnesium Olie ook gebruiken waar je het maar nodig hebt: eenvoudig inmasseren op de pijnlijke plek en de kramp of pijn is korte tijd later weg.

Toepassingen

Magnesium Olie is uitermate doeltreffend tegen spierpijnen, gewrichtsklachten en allerhande krampen bij sportbeoefening. Het dan ook zeer goed zowel als fitnessmassage en ontspanningsmassage.

Verder helpt Magnesium Olie voortreffelijk tegen been- en/of voetkrampen en nachtelijke krampen. Wanneer de kramp niet mindert door te rekken, is het aangewezen om Magnesium Olie in te schakelen. Houdt dan ook een flesje naast je bed. Breng onmiddellijk een ruime hoeveelheid aan op de verkrampte spiermassa, masseer goed in en vergeet daarbij niet herhaaldelijk te strekken.

Bij nachtelijke kuitkramp en beenkramp masseer je de betrokken spiermassa goed in met Magnesium Olie. Dat brengt een onmiddellijke verlossing van de klachten teweeg en het voorkomt een herhaling van de klachten gedurende de rest van de nacht. Deze behandeling is preventief aan te vatten tegen frequente nachtelijke krampen.

Gebruik


Nadat je Magnesium Olie hebt aangebracht, laat je hem 15 tot 20 minuten inwerken. Naargelang de ernst van je aandoening en behoefte kan je de behandeling meermaals per dag herhalen, tot maximaal 20 sprays per dag. Om een tekort aan magnesium snel aan te vullen, breng je de magnesium overvloedig aan over je hele lichaam, en dit verschillende keren per dag.

Na een kwartier kan je jezelf afspoelen indien dit gewenst is. Het hoeft niet, maar veel mensen vinden het aangenamer om te spoelen. Om een ongewenst prikkelend gevoel te vermijden, kan je het beste eerst de huid bevochtigen en met een kleine dosis beginnen te masseren. Magnesium wordt het snelst in je lichaam opgenomen via de huid van je buik, voeten en oksels

Het product vlekt niet op kleding of meubels. Je mag het niet op open wonden gebruiken, want dat geeft een branderig gevoel.

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
noun_Shipping_1541531

Snelle levering

Gemiddeld is je bestelling binnen 24u in huis.

Group

14 dagen retourrecht

Je geniet 14 dagen bedenktijd vanaf de levering.

noun_payment_card_3377151

Veilig betalen

Elke betaling verloopt steeds over een beveiligde verbinding.