Volumekortingen

Ruime voorraad

Herroepingsrecht

Je geniet van de wettelijk bedenktijd van 14 dagen vanaf de levering van jouw bestelling. Deze termijn is vastgesteld in artikel VII.47 van het Belgische Wetboek van Economisch recht.

Om van dit recht gebruikt te maken, moet je ons binnen deze termijn aangetekend informeren over je besluit om van je bestelling af te zien.

Je dient het product ongeopend in zijn originele verpakking binnen een zo kort mogelijke termijn in perfecte staat terug te sturen naar:

DVP Health and Beauty
Zuiderdijk 6C
2310 Rijkevorsel (België)

Wij doen er alles aan om het product voor je in te ruilen of terug te betalen binnen 14 dagen vanaf het moment waarop wij hebben vernomen van jouw besluit om van je bestelling af te zien.

Mogelijk wordt met de terugbetaling gewacht tot wij het product terug hebben ontvangen of tot wij een verzendbewijs hebben ontvangen. In alle gevallen verloopt de terugbetaling op een van de de volgende manieren:

  1. Het pakket wordt in zijn geheel teruggestuurd. Wij betalen je de prijs van het pakket en eventuele verzendkosten terug. Jij draagt de kosten van de retourzending.

  2. Het pakket wordt niet in zijn geheel teruggestuurd. Wij betalen je de prijs van het geretourneerde product, maar eventuele verzendkosten worden niet terugbetaald. Jij draagt de kosten van de retourzending.

  3. Het product wordt wegens een fout van ons geretourneerd. Wij betalen je het product en de eventuele verzendkosten en kosten van retourzending terug.

Levering

Met de post bij jou thuis: na de verwerking krijg je jouw bestelling binnen de 2 dagen aan huis geleverd.